You, the petitioner
Als de vlam blijft branden

ALS de vlam blijft branden

5,581 signatures

ALS is nog steeds dodelijk. Een oplossing lijkt helaas nog niet dichtbij. Maar de kwaliteit van leven kan worden verbeterd door de diverse behandelingen die nu al positieve resultaten laten zien. Daarom moeten deze behandelingen meteen ook voor álle ALS-ers die dat willen beschikbaar komen.

Petition

We

leven nú met ALS of zijn mensen die zich het lot van deze mensen zeer aantrekken.

 

observe

  • Een diagnose met ALS is per definitie een doodvonnis. Wanneer er een strohalm is om de vlam van het leven te laten branden dan hebben patiënten recht op die strohalm.

  • Er zijn nu enkele behandelingen die die strohalm bieden!

  • Helaas adviseert de Nederlandse Vereniging van Neurologen deze behandelingen nog niet voor ALS-ers

  • De uitkomst van klinische trials kan nog jaren op zich laten wachten. Die tijd heeft de ALS-er echter niet.

  • Ook al zijn deze wetenschappelijk nog niet bewezen, dan nog willen wij dat iedere ALS-er nu al de keuze krijgt op een behandeling die al positieve resultaten heeft laten zien. Het alternatief is immers de dood...

 

and request

Omdat de ALS-er niets te verliezen heeft, móeten de behandelingen nú vrijgegeven worden voor iedereen die gebruik wil maken van zijn/haar zelfbeschikkingsrecht. “When you have the right to die, you have the right to try”.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2018-01-30 
Lead petitioner:
Miel in 't Zand 
Organisation:
Stichting Topsport for Life 
Website:

History

Signatures